Over mij

Carolien Oosterhoff

Be real

Everyone else is taken

Waarom zou je met mij werken?

Ik weet hoe ik je verhaal op natuurlijke wijze kan vastleggen. We willen geen toneelstukjes, immers. Dat je klanten zeggen: “Leuk filmpje hoor, maar zo ben jij toch niet helemaal in het echt…” Ik heb oog voor detail zonder het overzicht te verliezen. Dat betekent dat ik graag inzoom (letterlijk) op jouw unieke product en/of dienst maar dat ik ook steeds denk aan hoe dit verhaal op jouw publiek overkomt. Want daar gaat het om, immers. Dat je publiek denkt: dáár moet ik zijn, of, van hem of haar wil ik iets kopen!

Apparatuur 

Jouw talent (namelijk een verhaal dat tot leven is gewekt in een expressievorm, dienst of product) verdient het om cinematografisch prachtig te worden vastgelegd. Dat is de reden waarom ik mijn filmapparatuur supergoed ken en onderhoud. Ik wil alles erover weten, want dan kan ik er uithalen wat er in zit en de resultaten krijgen die ik wens voor jou! Want daar is het mij om te doen. Ik heb en werk voornamelijk met Panasonic GH4, ik gebruik professionele Røde / Zoom-audioapparatuur en Manfrotto-stabilisatoren / rigs. Voor het monteren van films heeft FCPx voor mij geen geheimen meer. En natuurlijk gebruik ik mijn Mac-computers, de lievelings ‘Porsche’ onder de creatieven.

Werkwijze

Ik maak gebruik van heldere procedures wanneer ik met je samenwerk (en andere mensen die in beeld komen). Dat wil zeggen;  je verhaal komt zo goed en duidelijk mogelijk voor het voetlicht zodat klanten je (weer) weten te vinden. Als je graag met mij samenwerkt, dan help ik je om jouw ideeën te verwoorden, die vervolgens vast te leggen in een relevante storyline en dat vervolgens te vertalen naar een creatieve, persoonlijke film die het publiek raakt.

Planning + uitvoering

Bij de offerte stuur ik een planning mee, zodat je weet welk onderdeel wanneer af is. Die planning is een soort ‘Track & Trace’ voor samenwerking, zodat jij kunt volgen wat de stand van zaken is zonder dat je mij steeds aan mijn jasje hoeft te trekken. Elke twee weken op dinsdags bericht ik je sowieso over de voortgang. PS: Ik waardeer transparantie, humor, intelligentie, zelfkennis en veelzijdigheid in de mensen met wie ik werk. 

Blijf op de hoogte!

Je krijgt dan de nieuwste films automatisch in je inbox!