Over jou

Zachte krachtpatser in hart en nieren

Eenvoud is het duur bevochten stempel van de meester

 

Met wie werk ik graag samen?

  • Optimistische mensen met een verhaal dat de wereld in moet;
  • Serieuze vaklui, inhoudelijke professionals;
  • Realistische, goedgeluimde wereldverbeteraars;
  • Het helpt als je goed weet wie je favoriete publiek is, wat je ‘dienst’ of ‘product’ of ‘werk’ precies inhoudt zodat mensen weten waarom ze bij jou moeten zijn.

Met wie ben ik geen match?

  • Ik ben geen goede samenwerker met mensen die zich niet durven overgeven aan de regie van een ander;
  • Ik kom niet goed uit de verf in contact met heel bazige types;
  • Als je niet wilt of kunt investeren, in tijd, geld en energie, dan kan ik het niet voor je maken.

Je bent zachte kracht met hoofdletters

Maar bijna niemand begrijpt echt hoeveel werk er in jouw werk zit…

Wat is jouw verhaal?

Je bent een ambachtsman/vrouw in hart en nieren. Creatief schrijf jij je leven met hoofdletters. Maar in beeld komen is nu niet persé je grootste verlangen. Je hebt er een idee bij dat je dan rechtop moet zitten met je pootjes over elkaar of dat je een of ander lesje moet opzeggen die je van tevoren ingestuurd moet hebben. Dat zie je niet zitten, je wilt gewoon zijn zoals je bent. Mooi. Komt goed uit, want ik ook. En mensen die van zachte krachten houden, smachten óók naar authenticiteit.

Je hebt de wereld iets te bieden

Je hebt een verhaal. Hebt de wereld iets te bieden. Je hebt niet voor niets deze keuze gemaakt. Maar ja, je ‘moet’ je werk wel zien te verkopen en dat is dan weer niet je favoriete hobby. Het liefst wil je gewoon ‘gevonden worden’. Maar zo werkt het jammergenoeg niet: als niemand van je bestaan af weet, zullen ze je nooit ‘zomaar vinden’. Je moet met een website online jezelf in de etalage zetten. En jij begrijpt ook wel dat een filmportret nu eenmaal beter binnenkomt. Zeker als het mooi gemaakt is. Een portret dat laat zien hoe jij aan het werk bent, wat je drijft, een mooie film waar je talenten in het licht gezet zijn. Dat kan ook een ‘stille’ film zijn, zonder gesproken woord. Maar als je onzichtbaar blijft, word je nooit gevonden. 

Mag ik je verleiden?

Daarom wil ik je graag zakelijk verleiden…om te kijken of het tussen jou en mij klikt. Omdat we echt in onze energie moeten matchen, ontmoeten we elkaar eerst even online. Dan kun je wennen aan wie ik ben, kan ik zien hoe jij het ‘doet op beeld’ en hebben we ongemerkt als de eerste stap gezet naar een eventuele samenwerking.

Blijf op de hoogte!

Je krijgt dan de nieuwste films automatisch in je inbox!